BONA BISTA B-4 LOT (885 M2)

Echt een buitenkans, deze kavel!!
 

Het is de laatste beschikbare kavel aan de buitenrand van het fraaie project Bona Bista. Met prachtig - blijvend vrij - uitzicht!

Een ontwerp voor een nieuw te bouwen huis is voor de nieuwe eigenaar beschikbaar (van Augusta Bouwkundig Adviesbureau N.V.) en ook een bouwvergunning is reeds aanwezig. Er kan dus meteen gestart worden met de bouw!


De bouwtekening betreft een verdiepingsvilla of appartemen(ten), met penthouse. Er is rekening gehouden met de aanleg van een zwembad op de verdieping. Plattegronden van de te bouwen woning kunnen worden aangeleverd.


Bij verdergaande interesse , kan de in een eerder stadium opgestelde bouwcalculatie beschikbaar worden gesteld.
Voor de bouw van de woning kunt u de aannemer van de keuze van de eigenaar inschake-len; maar vanzelfsprekend staat het u vrij om ook een andere aannemerskeuze te maken wanneer u dat zou willen.


Mocht dit niet het huis zijn dat u zou willen bouwen, dan is het nog mogelijk het bestaande ontwerp aan te passen of een ander ontwerp uit te (laten) werken; hierbij dient wel rekening gehouden te worden met diverse bouwbepalingen. De bouwvergunning zal dan opnieuw moeten worden aangevraagd (meerkosten hiervoor zijn niet in de vraagprijs inbegrepen).

 

Bona Bista Island Estate:

  • Gelegen in het hart van Bonaire, centraal aan de weg naar Rincon, en tegelijkertijd maar op een paar minuten rijden van Kralendijk, stranden, scholen en vliegveld
  • Wonen op een gerenommeerd project
  • Closed gate community (beveiligd met toegangspoort)
  • Het plan is voorzien van brede geasfalteerde wegen, beklinkerde bermen en straatverlichting
  • Elke kavel is voorzien van een aansluiting voor water, elektriciteit, TV, telefoon en internet
  • De voorzieningen zijn in het gehele project ondergronds aangelegd
  • Het totale project telt meer dan 9.000 m2 gemeenschappelijke terreinen, waaronder een sportterrein en twee speelplaatsen
  • Bona Bista Island Estate omvat een villapark van 160 kavels en een bungalowpark van ca. 50 kavels; een groot deel van de woningen is inmiddels afgebouwd en bewoond
NB: bij het bouwen van een woning is het mogelijk om een vrijstelling van de vastgoedbelasting aan te vragen (voor een periode van 10 jaar). Laat u hierover informeren!
US$ 95,000.00
Details
ADDRESS
Bona Bista
Kralendijk
Dutch Bonaire
LOT OWNERSHIP private property
LOT NUMBER 4
LOT PHASE B
LOT SIZE
885 m2
CLOSING COST
PRICING TYPE Asking price

VIDEOS