SUR SALINJA 5

SUR SALINJA - WONEN IN HET HART VAN BONAIRE

Bouwkavel nr. 5: woningtype Bakuna

Sur Salinja is een begrensd woningbouwproject met een centrale in- en uitgang, dat bestaat uit ca. 70 woningen. Fase 1 en 2 zijn inmiddels gebouwd, nagenoeg opgeleverd en grotendeels bewoond. Sur Salinja ligt ten zuiden van Saliña Vlijt, in het noordelijke deel van Kralendijk (Playa) op luttele loop-, fiets- en/of autominuten afstand van ‘de boulevard” en zee, met diverse scholen, ziekenhuis, winkels, bioscoop, haven, duik- en sportfaciliteiten en eetgelegenheden in de directe omgeving.

Greenfields Residence NV is de ontwikkelaar en aannemer van dit duurzaam gebouwde project en is recent van start gegaan met de bouw van de woningen in fase 3.

Het gaat om in het totaal 17 woningen; 2 woningen type Bakuna en 15 woningen type Karpata.

De Bakuna: oppervlakte ca. 94 m2. Een vrijstaande woning met een woonkamer met open keuken, 2 slaapkamers en 1 badkamer en een aparte berging.

De Karpata: oppervlakte ca. 120 m2. Een vrijstaande woning met een woonkamer met open keuken, 3 slaapkamer en 2 badkamers met een aparte berging.

Wonen op Sur Salinja betekent ook lid worden van de Vereniging van Eigenaren van waaruit o.a. het onderhoud van de gemeenschappelijke voorzieningen wordt geregeld (bijv. wegen, parkeerhavens en verlichting) en het bewaken van het naleven van de bijzondere bepalingen die contractueel zijn vastgelegd.

Voor alle woningen geldt;

  • Gebouwd op eigendomsgrond
  • Turn-key!
  • Goede thermische isolatiewaarde (voorzien van dubbel glas en geïsoleerd dak)
  • Voorzien van zonnepanelen en zonneboiler (energiebesparend)
  • Betegeld en voorzien van ingerichte keuken en afgewerkte badkamers
  • Incl. voorporch en achterporch
  • Eigen parkeergelegenheid voor de woning
  • Berging behorend bij de woning
  • Enkele keuzeopties; o.a. voor kleur vloer, keuken en badkamer
  • Voorzien van erfscheiding tussen buren, straatmuur met toegangspoort en cactushaag

Voor meer informatie over de stand van zaken met betrekking tot de verkoop, de constructie en afwerking of voor het maken van een afspraak voor de bezichtiging van de modelwoning (type Karpata) kunt u per mail contact met ons opnemen.

Genoemde prijzen zijn vanaf prijzen, excl. de overdrachts- en notariskosten (berekend over de waarde van de eigendomsgrond in de koopsom) en eventueel meerwerk. De woning wordt vrij op naam overgedragen.

Details
ADDRESS
Sur Salinja 5 Bonaire
Kralendijk
Caribbean Netherlands
LOT OWNERSHIP private property
LOT NUMBER 5
LOT PHASE 3A
LOT SIZE
336 m2
RESIDENCE FLOORS 1
RESIDENCE BEDROOMS 2
RESIDENCE BATHROOMS 1
RESIDENCE SIZE
94 m2
BUYERS COSTS
PRICING TYPE Purchase price