SUR SALINJA 16

SUR SALINJA 16 -  WONEN IN HET HART VAN BONAIRE


Het unieke woningbouwproject Sur Salinja is een duurzaam ontwikkeld en ontworpen. De kwaliteit, het onderhoud, het milieu, de isolatie en effectieve bouwmethoden zijn bepalend. 

Sur Salinja is een volledig afgebakend woongebied met één centrale in- en uitgang. 

In de 1ste fase is Sur Salinja 16 gebouwd, op een eigendomskavel van ca. 616 m2. Fraai gelegen, op de hoek van de middenstrook, omgeven door qua woningtype vergelijkbare woningen, om-zoomd door een cactushaag en betonnen tuinmuren, en een geweldige ligging op de wind!

En dat allemaal ook nog eens op maar 700 m loopafstand van zee, met Kralendijk en haar restaurants en winkels binnen handbereik.

 

Sur Salinja 16:
•    Woningtype Karpata
•    Indeling: een woonkamer met open keuken, 3 slaapkamers, 2 badkamers, een voor- en achterporch
•    Een separate berging
•    Parkeerplaats voor het huis maar buiten de kavel

 

De woning is onderhoudsvriendelijk gebouwd en goed geïsoleerd, voorzien van kunststof kozijnen met draai-/kiepramen met dubbel glas, geïsoleerd dak met dakplaten en voorzien van zonnepanelen en zonneboiler (energiebesparend). De gebruikte bouwmaterialen zijn voornamelijk uit Nederland afkomstig.  

Sur Salinja is een woningbouwproject, waar niet alleen permanent gewoond wordt, maar waar ook geïnvesteerd is door eigenaren die het huis als een 2de huis op Bonaire gebruiken; voor eigen gebruik of voor verhuurdoeleinden. 
Hierbij wordt gebruikt gemaakt van de aantrekkelijke fiscale mogelijkheden die Bonaire biedt.

Wonen of investeren op Sur Salinja betekent ook automatisch lid worden van de Vereniging van Eigenaren. De begrote bijdrage voor het onderhoud van wegen, bermen en verlichting bedraagt ca. $10/maand per woning. En natuurlijk moet er rekening gehouden worden met de omgeving en hierover zijn onderlinge afspraken gemaakt; meer informatie hierover is op verzoek beschikbaar.
 

Details
ADDRESS
Sur Salinja 16, Bonaire
LOT OWNERSHIP private property
LOT PHASE 1
LOT SIZE
704 m2
RESIDENCE FLOORS 1
RESIDENCE BEDROOMS 3
RESIDENCE BATHROOMS 2
RESIDENCE SIZE
120 m2
BUYERS COSTS
PRICING TYPE Asking price